Professionel

Tømrer nær havnsø - Vestsjælland

Vi tilbyder totalløsninger inden for
tømrerfaget

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren tømrermester, er du kommet til det helt rette sted! Hos JBJ Entreprise udfører vi nemlig professionelt tømrerarbejde, og der er ingen opgaver, der hverken er for store eller for små!

Vi udfører alt tømrerarbejde, bl.a. arbejde med tag, døre, vinduer, terrasser, inventar, badeværelser og køkkener. Derudover laver vi tilbyg, ombyg og nybyg samt reparation, vedligeholdelse og renovering af alle slags bygninger. Der er altså ikke den opgave, vi ikke udfører, og vi benytter os altid af de nyeste metoder og teknikker, når vi udfører arbejdet. 

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og vi rådgiver desuden gerne om materialevalg, kvaliteter, vedligeholdelse m.m., og sørger for, at kunden får den ønskede løsning skræddersyet efter ønske og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om dine muligheder. Vi står klar til at rådgive dig!

Vores område omfatter...

Kontakt os for at få mere information

Professionelt arbejde

Med 20 års erfaring sørger vi altid for at udføre et professionelt stykke arbejde, som kunden drømmer om.

Høj kvalitet

Vi benytter os af de bedste kvalitetsmaterialer, så vores arbejde holder mange år frem hos kunden.

Kunden i fokus

Hos os er kunden altid i centrum, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi er altid serviceminded og fleksible.