høj kvalitet

Tagarbejde Vestsjælland

Specialister inden for tagarbejde - Vestsjælland

Hvis du skal have lagt nyt tag eller blot ønsker en renovering af dit gamle, kan vi hos JBJ Entreprise hjælpe dig. Vi beskæftiger os med alle tømreropgaver, herunder alt, der har med tag at gøre. 

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Byggefirmaet JBJ Entreprise er specielt stærke inden for tegl, skifer, eternit (Decra) og zink, og vi løser ofte opgaver i forbindelse med forsikringsskader eller almindelige reparationer. Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for udskiftning.

Vi hjælper dig altid gerne med gode råd og vejledning til tagarbejdet, og vi sørger for, at kunden får den ønskede løsning skræddersyet efter ønske og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om dine muligheder. Vi står klar til at rådgive dig!

Kontakt os for at få mere information

Professionelt arbejde

Med 20 års erfaring sørger vi altid for at udføre et professionelt stykke arbejde, som kunden drømmer om.

Høj kvalitet

Vi benytter os af de bedste kvalitetsmaterialer, så vores arbejde holder mange år frem hos kunden.

Kunden i fokus

Hos os er kunden altid i centrum, og vi er først tilfredse, når kunden er tilfreds! Vi er altid serviceminded og fleksible.